Oplossingen

Blijf je concurrentie een stap voor

Vooroplopen in de markt, uitblinken door doeltreffende mechatronische oplossingen en daarmee je concurrenten voor blijven – dat is wat onze klanten ervaren. En dankzij hun (deels) geautomatiseerde productielijnen profiteren ze ook nog eens van lagere kosten en kortere doorlooptijden. Een win-winsituatie!

Als specialist in automatisering en mechatronica zijn we actief in de gehele breedte van het technisch domein. Alles wat we doen, doen we met een grote passie en vanuit een gemeenschappelijk doel: optimalisatie van het productieproces van onze klant. Denk bijvoorbeeld aan de engineering en realisatie van:

  • Productie- of procesmachines (maatwerk)
  • Assemblagemachines en -tools
  • (hulp-) gereedschappen
  • Test- en meetopstellingen
  • Researchapparatuur
  • Roboticatoepassingen

Hierbij zijn we niet alleen leverancier, maar nemen we ook een adviesrol aan. We kijken kritisch naar zaken als maakbaarheid, samenbouw, kostenreductie (bijvoorbeeld door slimme oplossingen) en maximalisatie van de levensduur.

Uiteraard verzorgen we daarnaast beschikbaarheid van machinedelen. In dit proces tekenen we voor bijvoorbeeld:

  • Aannemen van tekeningenpakketten
  • Inkoop/verkoop
  • Samenbouw

Dat doen we voor eigen projecten, maar ook voor projecten van klanten. Dankzij ons betrouwbare inkoopnetwerk kunnen we zowel custom oplossingen en onderdelen leveren, maar ook repeats.

We staan voor je klaar

We zijn een internationaal bedrijf en zijn actief over de hele wereld, maar we hechten sterk aan onze laagdrempelige bedrijfscultuur. Deze combinatie stelt ons namelijk in staat om flexibel te acteren en snel te schakelen als de situatie daarom vraagt. Ook adopteren we snel nieuwe technieken, waarmee we onze oplossingen verrijken. Daardoor kun je als klant altijd rekenen op machines van de hoogste kwaliteit en met de beste prestaties.

En de mensen die dat voor je realiseren – die omschrijven we graag als The Missing Piece. Want onze kracht zit hem in onze mensen, een hecht team van engineers die techniek ademen. Hoe uitdagend je vraagstuk ook is – samen vinden we er een oplossing voor.

Onze tevreden klanten

Schunk Xycarb Technology

“Amecha is really supportive, proactive, professional & the team is extremely knowledgeable and helpful, it has always been a delight to work with them. The service received was always very quick and the staff was friendly, also all the products received from Amecha were always better than expected and the outcome was highly satisfying. Overall we have an outstanding experience with Amecha and they play an important role to determine our success.”

– Akshay Shah

Stirling Ultracold

“Amecha has been very professional during our dealings with them. Amecha have been helpful and responsive not only throughout our project but also after project completion. A great amount of time and detail was also invested to clarify the system requirements at the start of the project – a crucial step to ensure success.”

– Ivan Deetlefs

OLED Works

“Ik mag je het goede nieuws brengen dat we de FAT graag willen ondertekenen. Dit is het resultaat van jou tomeloze inzet en de geweldige ondersteuning van jouw team. Wij zijn enorm tevreden met het behaalde resultaat en verheugen ons op een verdere samenwerking.”

– Maurice Janssen

Industriële productieprocessen automatiseren en optimaliseren – daar ligt onze kracht. We zetten al onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van automatisering en mechatronica in om jou de oplossing te bieden die je productieproces in een stroomversnelling brengt.

Wil je weten welk antwoord we hebben op jouw vraagstuk? Neem dan gerust contact op. Samen bekijken we hoe we jouw productieproces kunnen optimaliseren.

Onze oplossingen

Project & Engineering

We ontwikkelen en bouwen naast volledige productielijnen ook losse procesonderdelen. Bijvoorbeeld als je je productiecapaciteit wilt boosten, de kwaliteit van je producten wilt verhogen, de kans op stilstand wilt verkleinen of een beter inzicht wilt krijgen in je eigen bedrijfsprocessen.

Industriële onderdelen & modulebouw

Machineonderdelen zijn de bouwstenen van onze oplossingen. En dus gaan we alleen voor het allerbeste. Hierbij maken we gebruik van ons netwerk van ervaren, betrouwbare leveranciers. Kortom: we herkennen kwaliteit, weten waar we dat kunnen vinden én hoe we dit vertalen naar een oplossing op maat.

Turnkey Oplossingen

Unieke problemen vragen om oplossingen op maat. Voor verschillende markten ontwikkelen en bouwen we klantspecifieke productie- en procesmachines, (hulp-)gereedschappen, test- en meetopstellingen, researchapparatuur en roboticatoepassingen.

Test Equipment

Ben je niet alleen op zoek naar een compleet geautomatiseerde oplossing? Wil je vooral je testfaciliteiten uitbreiden, bijvoorbeeld voor het testen van je R&D-toepassingen of procescontrole in productie? We maken een product specifieke testoplossing op maat voor je.

Robotics & Vision

Als robot integrator hebben we veel ervaring met het programmeren en bouwen van robotoplossingen. Meestal is het doel een combinatie van het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen, kostenbesparing en een kortere doorlooptijd.