Werken bij

Internationale organisatie met een familiair karakter

Heb je een passie voor techniek? Ben je sociaal en ruimdenkend? En wil je je technische kennis en vaardigheden verder vergroten? Dan zijn we misschien wel een match!

Zeker als je wilt werken in een internationale organisatie met een familiair karakter.

Werken bij Amecha: dit mag je verwachten

We zijn een technische dienstverlener met brede en hoogwaardige kennis en ervaring op het gebied van mechanica, automatisering, software, mechatronica en robotica. Techneuten dus… Ga je met ons in gesprek over techniek? Dan zie je onze ogen twinkelen en raken we eigenlijk nooit uitgesproken!

Bij ons lever je een bijdrage aan de vooruitgang van industriële processen van onze klanten, die het leven van ons allemaal gemakkelijker én veiliger maken. En: die ons voorbereiden op de toekomst.

We kiezen in ons werk bewust voor een samensmelting van theorie en praktijk. Onze engineers zijn bijvoorbeeld niet alleen bezig met het ontwerpen van de meest ideale mechatronische oplossing; ze zijn ook nauw betrokken bij de opbouw, het testen en in bedrijf stellen van de betreffende machines. Zo komen onze oplossingen pas echt tot leven.

Een motiverende werkomgeving (en een feestje op zijn tijd)

Werken doe je natuurlijk niet alleen. We verwelkomen je in een fijn team met gelijkwaardige collega’s. We bekijken zaken graag kritisch, maar wel met het doel elkaar te inspireren en te bewegen. Vanuit onze eigen en unieke ‘VINCI Energies Way of life’ bieden we jou een werkomgeving waarin jij je eigen kansen creëert en waarin je zelf de verantwoordelijkheid krijgt en draagt. Voor projecten, klanten, collega’s en je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Amecha is een merk van VINCI Energies. Dat is het internationale netwerk met een wereld vól groeimogelijkheden en ontwikkelperspectief.

Daarnaast houden we van ontspanning. Bijvoorbeeld tijdens de pauzes, waarin we vaak samen eten, bijkletsen (wees gerust, niet alleen over werk) en wereldproblemen oplossen (althans, we doen een poging).

Ook sluiten we ieder kwartaal af met een etentje (bijvoorbeeld met pizza of een lekkere BBQ). Ook nodigen we jou en je partner uit voor ons jaarlijkse uitstapje.

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s! Momenteel zijn we op zoek naar:

  • Mechanical engineer (junior)
  • Software engineer (junior)
  • Hardware engineer (junior)
  • Mechatronisch engineer

Staat jouw droombaan er niet bij? En denk je tóch een meerwaarde te zijn voor ons team? Laat het ons weten! Stuur ons bijvoorbeeld een berichtje via het contactformulier of solliciteer via de vacature ‘open sollicitatie’.