Open sollicitatie

08.23.2023

Open sollicitatie

Wil jij onderdeel worden van het Amecha team?

Mocht er geen passende vacature openstaan maar denk je wel een meerwaarde te zijn voor het Amecha team? Neem contact met ons op via de onderstaande knop voor een open sollicitatie!

Wat bieden wij

Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Amecha, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal.

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige business units verspreid over Nederland. De business unit is de thuisbasis voor onze collega’s. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Ons team in Helmond is een technische dienstverlener met brede en hoogwaardige kennis en ervaring op het gebied van mechanica, automatisering, software, mechatronica en robotica. De specialistische expertise van ons richt zich vooral op maatwerkoplossingen voor complexe problemen. Dit doet Amecha door de meest ideale mechatronische oplossingen voor specifieke machines te ontwikkelen en betrokken te blijven bij de bouw, het testen en de inbedrijfstelling van de betreffende machines. Onze unieke projecten lopen uiteen van fijnmechanische snellopende assemblagemachines, test equipment, robotapplicaties en hulpgereedschappen.

Met ons zeer gedreven team verzorgen wij de engineering (mechanisch, elektrisch en software), de assemblage tot het in bedrijf stellen bij de klant. Dit maakt het werken bij Amecha zo uniek!

Waarom je voor Amecha kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Supertof! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:

  • Flexibele werktijden
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
  • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Een aantrekkelijk aandelenspaarplan met gratis bonusaandelen (onder voorwaarden).
  • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied.

Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de vrouwelijke kandidaten pas solliciteert als zij 100% voldoen aan de functie-eisen en mannelijke kandidaten al bij 60%. Ben je geïnteresseerd in een loopbaan bij ons en herken jij jezelf in de uitdaging, maar voldoe je niet volledig aan het profiel? Ook dan ontvangen we jouw cv graag.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en ben je ervan overtuigd dat jij en Amecha een match zijn dan maken we graag kennis met je! Stuur dan je motivatie met curriculum vitae naar eline.bierens@amecha.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Recruitmentbureaus (uitzendbureaus, detacheringsbureaus, werving en selectiebureaus en/of overige intermediair) kunnen geen rechten ontlenen aan het ongevraagd doorsturen van CV’s. Deze CV’s zullen wij als eigen sollicitaties behandelen.

Reageer direct

Wil je eerst meer informatie, of een kop koffie komen drinken?
Neem dan contact met ons op!
Mail direct via deze link.

We maken graag persoonlijk kennis met je en laten je dan meteen vol trots ons bedrijf zien. Mail je cv en motivatie via de onderstaande knop.