Turnkey oplossingen

Unieke problemen vragen om unieke oplossigen

Unieke problemen vragen om oplossingen op maat. Voor verschillende markten ontwikkelen en bouwen we klantspecifieke productie- en procesmachines, (hulp-)gereedschappen, test- en meetopstellingen, researchapparatuur en roboticatoepassingen.

We hebben jarenlange ervaring met het turnkey opleveren van volledige automatiserings- en mechatronica-oplossingen: zowel mechanisch, elektrisch als qua software.  Uiteraard verzorgen we ook de levering van reserveonderdelen. Dat betekent dat je maar met één partij samenwerkt, van het eerste gesprek tot aan de finale oplevering.

Van A tot Z ontzorgd

We hebben alles in huis om kwalitatief hoogwaardige installaties te maken voor onze klanten. In onze aanpak zijn we flexibel, meedenkend en proactief, zodat we iedere oplossing op het gebied van automatisering en mechatronica volledig naar wens kunnen ontwikkelen en realiseren.

Naast de bouw van nieuwe machines, en de gereedschappen om deze doelstelling te bereiken, vragen klanten ons ook geregeld om bestaande apparatuur aan te passen. Het doel: hogere snelheden en een kwalitatief betere output. Dankzij onze ervaring in de automatisering en mechatronica en in het modificeren van bestaande machines (in een grote variëteit van sectoren) pakken we dergelijke projecten graag aan. Vaak levert een eerste kennismaking en een verkenning van onze oplossingen voor automatisering en mechatronica al verschillende mogelijke oplossingen en scenario’s op.

Onze werkwijze

Aan ieder project dat we (turnkey) opleveren, gaat een gedegen voorstudie en haalbaarheidsonderzoek vooraf. Daarbij zetten we onze kennis en ervaring in: zowel van de markt als van eerdere klantspecifieke oplossingen en projecten. Dat leidt tot een compleet advies, waarin we je vertellen welke kansen we zien om je productieprocessen en machineconcepten te optimaliseren.

Vervolgens zetten we het project op, aan de hand van mechanische engineering, hard- en software-engineering en technische documentatie. Hierbij werken we altijd volgens de Machinerichtlijn 2006/42/EG (voor het wettelijk verplichte CE-keurmerk).

Na de engineering volgt de realisatie. Hierbij monteren we de oplossing, testen we deze en maken we hem bedrijfsklaar. De assemblage en het testen van machines en gereedschappen vindt plaats in onze werkplaats. Hier beschikken onze mechatronica-specialisten over alle faciliteiten, zoals meetmiddelen en gereedschappen. Zij zorgen dat werktuigbouwkunde, elektrotechniek en besturingstechniek samensmelten tot een hightech totaaloplossing.

Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van turnkey oplossingen? Neem gerust contact met ons op.