Project & engineering

We staan voor je klaar

We ontwikkelen en bouwen naast volledige productielijnen ook losse procesonderdelen. Bijvoorbeeld als je je productiecapaciteit wilt boosten, de kwaliteit van je producten wilt verhogen, de kans op stilstand wilt verkleinen of een beter inzicht wilt krijgen in je eigen bedrijfsprocessen. Wat je (technische) uitdaging ook is; onze engineers staan voor je klaar.

Verplicht een volledig pakket afnemen? Daar doen we niet aan. Bij ons zijn alle projecten welkom. Klein of groot – voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing op maat.

Daarbij gaan we goed doordacht te werk. Zo bieden we je de mogelijkheid om vóór elk project een voorstudie te laten uitvoeren. Ook voeren we desgewenst een technisch haalbaarheidsonderzoek uit. Onze bevindingen verwerken we in een advies, waarin we de kansen voor jouw productieprocessen en machineconcepten toelichten. Zodra we weten wat je écht verder helpt, starten we met de engineering en de realisatie.

Onze engineers werken met de volgende tools

Mechanisch engineers

3D CAD software zoals
SolidWorks,
Autodesk Inventor,
NX,
Creo.
Tevens maken zij nauwkeurige ontwerpkeuzes op basis van FEM analyses.

Software engineers

Beckhoff TwinCat 3,
Labview, C#,
Siemens TIA Portal,
WinCC, Epson SPEL+,
Omron Adept V+

Hardware engineers

ePlan

Verantwoord werken

Onze oplossingen zijn betrouwbaar – en onze werkwijze is dat ook. We werken bijvoorbeeld altijd volgens de Machinerichtlijn 2006/42/EG (voor het wettelijk verplichte CE-keurmerk). En de technische documentatie die je van ons ontvangt (zoals risicobeoordelingen en machinehandleidingen) zijn altijd compleet en overzichtelijk.

Onze collega’s van Projectsupport werken graag voor onze opdrachtgevers. Heb je een ervaren projectleider nodig? Een coördinator met overzicht? Een efficiënte planner? Dan staan we voor je klaar. Hetzelfde geldt voor technische ondersteuning, bijvoorbeeld voor mechanische, elektrische of  software-engineering.

We assembleren en testen onze machines en gereedschappen in onze eigen werkplaats. Hier beschikken onze mechatronica-specialisten over alle faciliteiten, zoals meetmiddelen, gereedschappen en verspaningsmachines. Zij zorgen dat werktuigbouwkunde, elektrotechniek en besturingstechniek samensmelten tot een hightech totaaloplossing.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor project & engineering? Neem gerust contact met ons op.

Neem direct contact met ons op